Den bedste drone for begyndere

Du er interesseret i at komme ind i RC generelt, men mere specifikt, du ønsker at starte med en drone. Der kan være et par dvælende spørgsmål, du ønsker besvaret:

-Hvor skal du begynde, hvilken størrelse drone bør du købe?

-Hvilke funktioner er vigtigt at have i dit første drone?

-Hvilket model skal du vælge?

Hvor skal du begynde?

Beslut hvilken størrelse din drone skal være. En mindre drone du kan flyve indendørs, hvis du passer lidt på. En større en på den anden side kan kræve, at du skal flyve den udenfor. Det kan være svært at finde et sikkert sted at flyve udenfor.

 

Hvilke funktioner er vigtigt at have i dit første drone?

Du ønsker en drone med 4 kanaler, dette giver dig mulighed for at hæve, lavere, bevæg til venstre, højre, frem og tilbage, og drej din drone venstre og højre. Da dette vil være din første drone vil du ikke kun ønsker, men har brug for en form for stabilisering, hvad enten det er gennem gyros, barometre eller kameraer. Det gode er, at næsten alle mindre størrelse nybegynder drone allerede har denne funktion. En anden interessant feature er et niveau eller mode, der lader dig aktivere en avanceret tilstand, som gør det muligt for drone at reagere på en mere fleksibel måde. Nogle gange kaldes det ”rate mode” andre gange kaldes det ”expert”, en hastighed på bevægelse eller styreindgange også kaldet Low-Rate for begrænset bevægelse (godt til læring) og en mere avanceret High-Rate, som gør det muligt at gøre mere avancerede manøvrer, derfor gør det vanskeligere at flyve.

 

Hvilket model skal du vælge?

Senest er der så mange modeller af nybegynder drone det er svært at vælge. Det er et klogt valg at vælge en, der er populære, da der normalt betyder, at der er batterier og propeller bredt tilgængelige. Lige nu ville et godt valg være en Syma X1C, som kan anskaffes for ca. 400 kr.

Husk at læs reglerne for droneflyvning

Udgivet i Drone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Nye kommentarer

    Arkiver